"> Over ons - Mommy and Baby Care

Over Mommy And Baby Care

Hallo allemaal..                                              

Mijn naam is Eline, ik ben 31 jaar en getrouwd met Davy. We hebben twee prachtige zoontjes, Vince is 2,5 jaar en Jitse is 6 maanden oud. Mommy And Baby Care is ontstaan, omdat ik mama’s en baby’tjes wil helpen met bepaalde klachten. Ik wil ze een ontspannen gevoel geven in een gezellige huiselijke sfeer.

Tijdens mijn tweede zwangerschap zat ik thuis en ben ik daarover gaan nadenken.. Wat zou ik nu heel mijn leven als job willen doen. Ik begon veel op te zoeken over alles wat met baby’tjes te maken had en kwam bij een baby spa. Ik ben dit voor Jitse allemaal zelf beginnen uitzoeken, om een oplossing te vinden voor zijn medische klachten, zoals verborgen reflux en darmproblemen. Ik merkte meteen een verschil, hij was veel rustiger geworden en lag er heel ontspannen bij. Nadien ben ik in Nederland met Jitse baby voetreflexologie gaan volgen en vond dit superleuk.

Als resultaat ben ik mezelf gaan bijscholen. Na het behalen van mijn diploma’s was ik superblij. Eindelijk had ik de sprong gewaagd na zo veel jaren twijfelen… eindelijk mijn droom job. Ik had al certificaten van :

  • EHBO van levensreddend handelen bij baby ‘s en kinderen
  • begeleiding in kinderopvang (jonge kindjes)
  • mijn ervaringsbewijs buitenschoolse 

Daarna zijn de opleidingen van zwangerschapsmassage, babymassage, voetreflexologie en kindermassage snel gevolgd. Ik kijk er enorm naar uit om jullie te verwelkomen bij Mommy And Baby Care, waar mama en kind helemaal kunnen relaxen in een tropische, ontspannen sfeer.

Groetjes Eline